Öğrencilerden Başkan Sözen' e anlamlı hediye.

Bütün bir yıl boyunca yaptıkları resimleri sergileyen Manavgat Lisesi öğrencileri, eserlerinin arasından seçtikleri en anlamlı resmi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e hediye ettiler.

Bütün bir yıl boyunca yaptıkları resimleri sokak sergisinde görücüye çıkaran Manavgat Lisesi öğrencileri, eserlerinin arasından seçtikleri en anlamlısını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e hediye etti. Atatürk'ün Afyon Kocatepe'deki kalpaklı fotoğrafını suluboya tekniği ile tuvale yansıtan okul öğrencisi Fatma Yıldız, böyle anlamlı bir hediyeyi Başkan Sözen'e hediye etmeye karar verdiklerini söyledi. Resmi yapan Fatma Yıldız ve diğer arkadaşları Ali Topçu, Betül Evren ve Saliha Direk'i makamında ağırlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni neslin milli değerlerimiz konusunda son derece duyarlı olduğunu, bundan da son derece mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Sözen, "Gençlerimiz emek verip bu anlamlı Atatürk resmini bütün duygularını katarak tuvale aktarmışlar. Yaptıkları eseri bana hediye etmeleri beni çok duygulandırdı. Kendilerine teşekkür ediyor, gelecek hayatlarında başarılar diliyorum. Biz de Manavgat'ta bütün projelerimizi gençler ve çocuklar için gerçekleştireceğiz. Amacımız onlara sağlıklı bir gelecek hazırlamak" diye konuştu.