Sözen, Fitness Park sözünü tuttu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim öncesinde kadınlara verdiği Fitnes Park sözünü tutuyor. Başkan Sözen'in talimatıyla harekete geçen ekipler, ilçede 3 adet fitnes parkını daha hayata geçirdi. Parklarda spor yapma imkanı bulan hanımlar, Başkan Sözen'e teşekkür etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri öncesinde yaptığı seçim gezilerinde kadınlardan büyük oranda fitnes park talebi almış ve göreve geldiğinde bu istekleri yerine getireceği konusunda söz vermişti. Pazartesi Pazarı'nı eski yerine getirerek vatandaşa verdiği sözü yerine getiren Başkan Sözen, fitness parklar konusunda da hassasiyetini kanıtladı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne talimat veren Şükrü Sözen, mevcut 3 parka daha fitnes aletleri koyarak hanımları memnun etti.

Bayanlar teşekkür etti
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eskihisar Mahallesi'ndeki Barış Manço Parkı, Kasaplar Mahallesi'ndeki Yörük Kasap Mehmet Parkı ve Yayla Mahallesi’ndeki Kızılelma Parkı'na açık alan jimnastik aletlerini döşeyerek vatandaşın hizmetine açtı. Spor yapmak isteyen genç, yaşlı, çocuk ve kadın özellikle akşam saatlerinde fitnes parklara akın etmeye başladı. Akşam serinliğinde fitnes aletlerini kullanarak spor yapma imkanı bulan hanımlar, Başkan Sözen'e teşekkür etti. Hanımlar, "Başkanımız Şükrü Sözen, seçim öncesinde bize verdiği fitnes park sözünü tuttu. Bu sayede mahallemizde spor yapma imkanı buluyoruz. Kendisine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz."