MELİHA ERCAN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI

MELİHA ERCAN ENGELSİZ
YAŞAM MERKEZİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI

Manavgat Belediyesi’nin engelli vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Ilıca Meliha Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kurs kayıtları başladı

BAŞKAN SÖZEN’NDEN HİZMET TURU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yapımına devam edilen Barbaros Caddesi Kentsel Çevre düzenlemesi ve Rauf Denktaş Köprüsü çalışmalarını yerinde inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

MANAVGAT BELEDİYESİ NAR BEACH PLAJLARINI HİZMETE AÇTI

MANAVGAT BELEDİYESİ
NAR BEACH PLAJLARINI HİZMETE AÇTI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antik Side’de 2 adet “Nar Beach” plajını hayata geçirdi. 3. Nar Beach plajının yapımı ise devam ediyor.

MANAVGAT BELEDİYESPOR’UN GENÇ YILDIZLARI BAŞARIYA DOYMUYOR

Manavgat Belediyesi Çolaklı Spor Klübü’nün U12 futbol takımı, İzmir- Kuşadası’nda düzenlenen, TFF Süper Lig ve TFF 1.Lig takımlarının yer aldığı 10 Numara Sportif Futbol Turvunası’nda 2’nci olma başarısı gösterdi.

MİNİKLERİN İLK KARNE SEVİNCİ

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Side, Çolaklı, Taşağıl ve Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nde eğitimlerini sürdüren 324 minik, hayatlarındaki ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOLAKLI TURİZM MERKEZİNE SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, hızlı turizm sezonu öncesinde, ticari faaliyetlerin yoğun olacağı yollarda başlattığı yol düzenleme ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BABALAR HAYATIMIZDAKİ İLK KAHRAMANLARIMIZDIR

Türk örf ve adetlerinde ailede babalarımızın merkezi bir konumu vardır. Evin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Çocukların hayata hazırlanmasında, sosyalleşmesinde önemli yer tutmaktadır. Babalar hayattaki ilk kahramanlarımızdır.

ŞAMPİYON FUTBOLCULAR MANAVGAT’A DÖNDÜ

Manavgat Belediyespor’un U14 futbol takımı, İzmir- Kuşadası’nda düzenlenen, TFF Süper Lig ve PTT 1.Lig takımlarının yer aldığı 10 Numara Sportif Futbol Turvunası’nda Denizlispor’u yenerek 3’ncü oldu.