MANAVGAT MAVİ BAYRAKTA ZİRVEDE

Manavgat Türkiye’nin en çok mavi bayrağına sahip ilçesi oldu. TÜRÇEV Yönetimi, Manavgat Belediyesi’ne ait 4 plaja daha mavi bayrağını teslim etti.Deniz suyunun temizliği, donanım ve hizmetler, çevre yönetimi ve çevre eğitimi konularında mavi bayrak kriterlerine uygun olduğu tespit edilen Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Halk Plajı, Kızılot Halk Plajı ve Nar Beach Plajları mavi bayrak almaya hak kazandı.

ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENECEK HEM EĞLENECEK

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Side Çocuk Kültür Merkezi, Side Gençlik Merkezi, Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ile Çolaklı Erkek Misafirhanesi ve Kız Misafirhanesi’nde yaz kursu ve yaz kampı başladı

SİDE’DE TKB ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Manavgat Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği ve ÇEKÜL Vakfı işbirliğiyle “Kültürel Miras Alanlarında Dayanıklılık” konulu Çalıştay, Side Kültür Evi’nde düzenlendi. Yangın ve iklim değişikliğinde tarihi eserlerin dayanıklılıkları ve nasıl korunması gerektiği konuları ele alındı.

TOROS KADINLARI CUMHURİYET MEYDANI’NDA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, kadınların kent ve aile ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla 2017 yılında hayata geçirdiği Toros Kadınları Emek Pazarı, Pazartesi Pazarı’ndan sonra kentin ana arteri olan Cumhuriyet Meydanı’nda da kent halkıyla buluşacak.

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN TRANSFER ŞOV

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyonluk parolası ile çıkmayı hedefleyen Manavgat Belediyespor, 5’i iç transfer, 9 ‘u yeni transfer olmak üzere toplamda 14 futbolcu ile sözleşme imzalayarak yeni futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 150 ÇOCUĞA SÜNNET

Manavgat Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı. Bu yıl 150 çocuğun sünnet ettirileceği büyük organizasyon için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

KURSA HÜCUM

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde yaz kursu kayıtları başladı. 7-16 yaş aralığındaki çocuklarına çeşitli dallarda eğitim aldırmak isteyen aileler, kayıt yaptırmak için İbrahim Sözen Gençlik Merkezine akın etti

MANAVGAT’TA YEŞİLÇAM RÜZGARI

Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu, “Yeşilçam Film Müzikleri” konserini, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Manavgat halkı, nostaljik Yeşilçam filmlerinin müzikal tadında sahnelenip seslendirildiği konsere akın etti