BAŞKAN NİYAZİ NEFİ KARA MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Yalçıdibi, Örenşehir ve Çenger mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya geldi.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI NİYAZİ NEFİ KARA HALK BULUŞMALARINA BAŞLADI

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Karakaya, Odaönü ve Boztepe'yi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN KARA PAZARCILARLA BULUŞTU

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası 1. İstişare Toplantısı'nda pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

BAŞKAN KARA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Pazartesi Pazarı'na gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.

MANAVGAT’TA “SİDE KÜLTÜR GÜNLERİ” FIRTINASI ESTİ

Manavgat Belediyesi tarafından 19-20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Side Kültür Günleri sona erdi.

SİDE KÜLTÜR GÜNLERİ BAŞLADI

Manavgat Belediyesi tarafından 19-20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Side Kültür Günleri başladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMI

Manavgat Belediyesi, mübarek Muharrem Ayı vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı'nda düzenlediği aşure ikramıyla Manavgatlıları bir araya getirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN MANAVGAT CEMEVİ'NDE İFTAR PROGRAMI

Manavgat Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Gültepe Mahallesi’ndeki Alevi Cem-Kültür Evi’nde iftar programı düzenledi. Cemevinde bir araya gelen vatandaşlar dualar eşliğinde oruçlarını açtı.