ŞAMPİYON SPORCUDAN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Bu yıl İstanbul’da yapılan Kick Boks Dünya Kupası’nda Dünya şampiyonu ve ardından da Türkiye şampiyonu olan 17 yaşındaki Manavgatlı sporcu Neşe Özcan, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

BAŞKAN SÖZEN’DEN ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE YURT DESTEĞi

ÖĞRENCİLERE YURT DESTEĞi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, günümüzün zor ekonomik koşullarında Manavgat’ta üniversite eğitimi alan öğrencilerin barınma sorununa duyarsız kalmadı. Yurtların yetersiz ve ev kiralarının yüksek olması nedeniyle barınma sorunu yaşayan öğrenciler, Başkan Sözen’in talimatıyla hizmete açılan Kız ve Erkek Öğrenci Misafirhanelerine kayıt yaptırarak bir eğitim yılını daha sorunsuzca geçirmek için adım attı. Misafirhanelerde hem ucuz hem de kaliteli hizmet alan öğrenciler ve aileleri, barınma sorununa destek olduğu için Manavgat Belediyesi ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ANTİK SİDE’DE DUVAR BOYAMA ETKİNLİĞİ

Manavgat Belediyesi, kültürler arası diyaloğu arttırmak ve sanatın farklı yönlerini kente aktarmak amacıyla Side Antik Kenti’nde 2’nci “Duvar Boyama Sanat Günleri” etkinliği düzenledi.

MANAVGAT BELEDİYESİ VE TÜRÇEV’DEN SAHİL TEMİZLİĞİ

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV, deniz çöpleriyle mücadele etmek, doğanın ve sahillerin daha bilinçli kullanılmasını sağlamak amacıyla Sorgun Boğaz Sahili’nde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Avrupa Çevre Ajansı tarafından TÜRÇEV’e verilen Deniz Çöpleri İzleme Programı (MLV) yetkisi doğrultusunda Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu, Manavgat Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Gürkan Türkçelik, TÜRÇEV Antalya İl Koordinatör Yardımcıları Ömer Keskin, Ümit Recep Uysal ve TÜRÇEV Programlar Asistanı Melike Bilgin çöp topladı.

MANAVGAT’IN 4. ARAÇ KÖPRÜSÜNÜN TEMELİ ATILDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, büyük projeleri arasında yer alan 4. araç köprüsünün temeli, halkın yoğun katılımı ve Göksel Konseriyle birlikte atıldı. Başkan Şükrü Sözen, “Kentimizin büyük ihtiyaç duyduğu köprümüzü zamanından önce bitireceğiz” dedi.

MANAVGAT BELEDİYESPOR SEZON ÖNCESİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 8’nci gurubunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Manavgat Belediyespor’un yeni yönetimi, teknik ekibi ve futbolculuları Manavgat Şelalesi'nde’ düzenlenen basın lansmanında bir araya geldi.

MANAVGAT BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ’Nİ KURDU

Manavgat Belediyesi, gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olarak katılım sağlaması, kendi güç ve potansiyellerini keşfederek kişisel, toplumsal, siyasal, bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere ilgili konularda söz sahibi olmalarını sağlamak amacıyla “Gençlik Meclisi” projesini hayata geçirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME KATKI PROJESİ

ETÜT EĞİTİM MERKEZİ TEMELİ ATILDI

Manavgat Belediyesi, öğrencilerin eğitimlerine katkı sunacak olan Etüt Eğitim Merkezi Projesinin startını verdi. Başkan Şükrü Sözen, okulların yoğun olarak bulunduğu Mimar Sinan Mahallesi Şahin Tepesi Mevki’ndeki inşaatı, yerinde inceledi.