MANAVGAT BELEDİYESİ UĞUR MUMCU ve DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Manavgat Belediyesi, 24-31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası’nda düşünceleri nedeniyle katledilen Uğur Mumcu ve birçok aydını Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinliklerle andı. Anma etkinliğine Manavgat Belediye Başkan Vekili Bülent Özgüven, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, ÇYDD Manavgat Şube Başkanı Mehmet Çiçek, ADD Manavgat Şube Başkanı Yaşar Bulut, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, dernek ve oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GENÇ PEHLİVANLAR GÜREŞ HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi’nin ata sporunu yaşatmak ve geleceğin başpehlivanlarını yetiştirmek amacıyla kurduğu Güreş Kulübü, güreş sezonu öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

GİRİT MÜBADİLLERİ 100. YILDA ANILDI

100 yıl önce imzalanan nüfus mübadelesi sırasında hayatını kaybeden Girit mübadilleri, Side’de denize karanfil bırakılarak anıldı. Antalya Giritliler Derneği ve Manavgat Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen anma törenine, yüzlerce Giritli katılarak atalarını dualarla yad etti.

MANAVGAT BELEDİYESİ UĞUR MUMCU ve DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ANACAK

Manavgat Belediyesi, 24-31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası’nda düşünceleri nedeniyle katledilen aydınları düzenlenecek etkinliklerle anacak. Adalet ve Demokrasi Haftası nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturulan fotoğraflı anma koridorunda, hafta boyunca katledilerek öldürülen aydınlar, Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok Çetin Emeç, Gaffar Okkan, Hrant Dink, Muammer Aksoy, Metin Göktepe, Necip Hablemitoğlu fotoğrafları önünde yanan mumlar ve karanfillerle anılacak.

MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞLERİNDE İLK KARNE HEYECANI

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Side, Sarılar, Taşağıl ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören 400 öğrenci, eğitim hayatlarının ilk karnelerini, düzenlenen törenle aldı. Kreşlerde düzenlenen karne törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan ve Kreş Müdür Vekili Armağan Ural katıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KANAL KENARINA DÜZENLEME

Manavgat’ta son bir ay içerisinde yaşanan yoğun yağışlar sonrasında Yukarıpazarcı ve Şelale Mahallelerini birbirinden ayıran su kanalında heyelan meydana geldi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, heyelan sonrasında çöken bölgenin araç ve yayalar için tehlike arz etmeye başlaması üzerine Fen İşleri Müdürlüğü’nü seferber etti.

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN TRANSFER ŞOV

Bölgesel Amatör Ligi’ne 8’nci grupta (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, devre arasında transfer döneminin başlamasının ardından kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı. Grubunun en iddialı takımları arasında yer alan Manavgat Belediyespor, 6 futbolcuyu renklerine bağladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA

İnsan odaklı sosyal projeleriyle insan hayatına dokunuşlar yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, öğrencilerin güne sıcak ve sağlıklı bir başlangıç yapabilmeleri amacıyla sıcak çorba dağıtımına başladı. Belediye ekipleri, her gün saat 07.00-09.00 saatleri arasında 1000 öğrenciye sıcak çorba ikramı yapıyor