Güncel Haberler

MANAVGAT BELEDİYESPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Anamur Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

BELEDİYE BAŞKANI DR. NİYAZİ NEFİ KARA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şubesi tarafından düzenlenen 1. Keklik Kuş Grubu Gençlik Yaz Kampı'nda gençlerle buluştu.

MANAVGAT’TA MUHTARLAR GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, 106 Mahalle muhtarını Boğaz Otel’de ağırladı.

BAŞKAN 14.GAZİPAŞA TROPİKAL MEYVE FESTİVALİ’NE KATILDI

Antalya'da 14. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerini ziyaret etti.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Manavgat’ın Sorgun Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınına anında müdahale ederek kent merkezine çok yakın bir noktada bulunan yangının büyümesine engel oldu.

MANAVGAT SULU BOYA FESTİVALİ BÜYÜLEYİCİ BİR SERGİYLE TAMAMLANDI

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen ve küratörlüğünü İsmail Fidan’ın üstlendiği Sulu Boya Festivali, 15-16-17 Ekim 2024 tarihlerinde Side Kültür Evi’nde gerçekleşti. Festival, son gün düzenlenen resim sergisiyle birlikte sona erdi.

DR. NİYAZİ NEFİ KARA MAHALLE BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, ilçedeki mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ SOĞUK HAVA DEPOSU AÇILDI

Manavgat Belediyesi’nin tarım üreticilerine yönelik önemli projelerinden biri daha hayata geçirildi.Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara’nın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreniyle, Taşağıl Bölgesi’nde inşa edilen Soğuk Hava Deposu hizmete girdi. Bu tesis, yerel tarım üreticilerine büyük bir destek sunarak ürünlerin raf ömrünü uzatmayı hedefliyor.