Başkan Sözen'e anlamlı ziyaret.

Bir zamanlar yetiştirme yurtlarında yaşamış ve şimdilerde her biri iş sahibi olmuş olan vatandaşlar, yıllardır maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret ederek plaketle ödüllendirdi

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, yıllardır derneklerine ve kendilerine her anlamda destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i plaket ile ödüllendirdi. Başkan Sözen'i makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Durmuş Özen, ikinci başkan Musa Kocademir ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Sözen'e yardımlarından dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Durmuş Özen, "Yetiştirme yurtlarında yaşamış olan bizler hayatın her türlü zorluğuna göğüs gerdik. Şimdi her birimiz iş sahibiyiz ve ailelerimiz var. Bu günleri hiçbir zaman unutmadık. Şimdi kurduğumuz dernekle yurtlarda yaşayan çocuklarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında bizlere maddi manevi destek veren Başkanımız Şükrü Sözen'e teşekkür ediyor, kendisine plaketimizi sunuyoruz" dedi. Dernek üyelerini nazikçe ağırlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, derneğin çalışmalarına her zaman katkıda bulunacaklarını söyledi. Sözen, "Bu kadar anlamlı bir derneğe belediyemiz olarak destek vermeyi sürdüreceğiz. Arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.