Emekliler Haftası

Manavgat Belediyesi olarak Tüm emeklilerimizin Emekliler Haftasını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını, devletine, milletine hizmet ederek geçiren emeklilerimizin Türk toplumundaki yeri ve önemi büyüktür. Ancak Türkiye’yi bu günlere getiren emeklilerimizin her zaman en çok görmezlikten gelinen bir kesim olduğu da bilinen bir gerçektir. Günümüzün zor ekonomik şartları altında, aldıkları cüz-i maaşla hayatlarını sürdürmek için mücadele eden emeklilerimizin sırtındaki yükün ne kadar ağır olduğunun üzüntüsünü ise derinden hissetmekteyiz. Biz de Manavgat Belediyesi olarak emeklilerimizin taşıdığı bu ağır yükün etkilerini biraz olsun azaltmak adına Manavgat’ta projeler üretmekteyiz. Tüm Manavgat halkına ve özellikle emeklilerimize de en iyi hayat şartlarını sağlamak sosyal belediyecilik anlayışımızın temelinde yatmaktadır. Emeklilerimize daha güzel ve yaşanabilir bir Manavgat’ı yaratmak, onların rahatlığını sağlamak amacıyla canla başla çalışmaktayız. Emeklilerimizin huzur ve refahı için belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygularla tüm emeklilerimizin Emekliler Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında huzur, mutluluk ve sağlıklar diliyorum.