İzci Liderlerinin Irmak Gezisi...

Türkiye İzcilik Daire Başkanlığı'nın Manavgat'taki "Perakente İzcilik Kampı" nda gerçekleştirdiği "2'nci Aşama Yaratıcılık Drama Semineri"ne katılan 80 izci lideri, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile bir araya geldi.

Türkiye İzcilik Daire Başkanlığı’nın Manavgat'taki Perakente İzcilik Kampında gerçekleştirdiği "2'nci Aşama Yaratıcılık Drama Semineri"ne katılan 80 izci lideri, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile bir araya geldi. Gün içinde Manavgat Belediyesi'nin organize ettiği bot gezisine katılan izci liderleri akşamüstü yapılan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerine de katıldı. Türkiye Baş İzcisi İsmet Çınar, kendilerini ağırladığı için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Çınar, "Başkanımız bize Manavgat'ın güzelliklerini görme fırsatı verdi. Bu yüzden kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Sözen ise, çocukları yetiştirerek izcilik temel eğitimi verdikleri için izci liderlerine teşekkür etti. Grup daha sonra bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.