Sözen; "Vatandaşın ayağı çamura değmeyecek"

Manavgat Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki asfalt çalışmasını tamamladı. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlar, Fen İşleri Müdürlüğü'nün planlı çalışmasıyla 3 gün içinde tozdan ve çamurdan kurtulmuş oldu. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Vatandaşımızın ayağı çamura ve toza değmesin diye gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçenin alt yapı eksikliklerini gidermek amacıyla tüm birimleri seferber etmeye devam ediyor. Göreve başladıktan sonra ilk iş olarak Sanayi Bölgesi'nde asfalt ve alt yapı çalışmalarını tamamlattıran Başkan Sözen bu kez Organize Sanayi Bölgesi'ndeki eksikliklerin giderilmesi amacıyla ilgili birimlere talimatlar verdi.
Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent ekonomisine büyük katkısı olan Organize Sanayi Bölgesi'nde 1 kilometrelik sathi kaplama ve asfalt çalışması yaptı. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu, ekiplerin gece gündüz çalışarak asfalt çalışmasını tamamladığını, bu çalışmayla mahalle halkının sevindiğini dile getirdi. Bölgede işyeri bulunanlar, çalışanlar ve vatandaşlar ise, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

Organize Sanayi halkı memnun
Vatandaşlar, “Asfalt yapılmadan önce çok zorluk çekiyorduk. Yol boyunca ya toz oluyordu, ya da çamur. Belediyenin çalışmalarından sonra yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulmuş oldu. Başkanımıza duyarlılığı nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, belediye olarak yaptıkları her şeyin vatandaşın yararına olacağını söyledi. Manavgat’ı güzelleştirmek ve rahatlıkla yaşanabilecek bir yer haline getirmek için çalıştıklarını dile getiren Başkan Sözen, "Belediye olarak asfalt eksiği olan yerlere çok önem veriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde yollarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. İstiyoruz ki, vatandaşın ayağı çamura değmesin. Rahatlıkla evlerine ve işyerlerine gidip gelsinler. Fen İşlerimizdeki çalışmalarımız devam edecek. Yapılan her şey halkımız için" dedi.