MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 3 GÜN 23 NİSAN KUTLAMASI

Manavgat Belediyesi, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı daha coşkulu bir şekilde kutlayabilmeleri amacıyla 3 gün sürecek olan muhteşem bir kutlama organizasyonu düzenledi.

YABANCI ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Manavgat Şule- Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve Erasmus Projesi kapsamında Portekiz, Sırbistan ve Litvanya’dan Türkiye’ye gelen yabancı öğretmenler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

MİNİKLERİN DİSCOVERY PARK GEZİSİ

Manavgat Belediyesi Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 90 çocuk, Hayvanları Koruma Haftası kapsamında, Manavgat’ta bulunan Discovery Park Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etti. Öğretmenleri ile birlikte daha önce hiç görmediği hayvanları yakından gören minikler, keyifli anlar yaşadı. Hayvanları kendi elleriyle besleyen çocuklar, fok balığı gösterisini de büyük bir heyecanla izledi.

HALUK LEVENT ve RUS KIZILORDU KORUSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Ünlü Sanatçı Haluk Levent, Manavgat orman yangınlarında zarar gören vatandaşlara destek vermek amacıyla Rus Kızılordu Korosu ile birlikte muhteşem bir konser gerçekleştirdi. Manavgat Belediyesi işbirliği ile gerçekleşen konserde, binlerce vatandaş Manavgat halkına destek olmak amacıyla bilet alarak destek sağladı.

TAŞAĞIL KREŞİ’NDEN KÖY KAHVALTISI ETKİNLİĞİ

Manavgat Belediyesi Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören çocuklar, güzel havayı fırsata çevirerek öğretmenleriyle birlikte okul bahçesinde “Köy Kahvaltısı” etkinliği düzenledi. Miniklerin etkinliğine Manavgat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, Taşağıl Muhtarı Ali Nail Arseven ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in eşi Hatice Sözen ve birim müdürleri de katıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ VE GÖNÜLLÜLER AHIR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Manavgat Belediyesi, yangın felaketi sonrasında yanan ahır, ağıl ve kümeslerin yeniden inşa çalışmalarını AHBAP Derneği ve hayırsever vatandaşların destekleri ile sürdürüyor. Manavgat Belediyesi ekipleri ve gönüllüler yangında büyük hasar gören Saraçlı, Karaöz, Ulukapı, Karavca, Belenobası, Çeltikçi ve Demirciler Mahallesi’nde toplam 95 ahır inşa etti.