MANAVGAT BELEDİYESİ PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

dezenfekte çalışmaları (7)

MANAVGAT BELEDİYESİ PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

Manavgat Belediyesi, Covid-19’la mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN SÖZEN’DEN ANDIMIZ DUYARLILIĞI

Untitled-1

BAŞKAN SÖZEN’DEN ANDIMIZ DUYARLILIĞI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Danıştay İdari Davaları Kurulunun “Andımız Kaldırılsın” kararı üzerine farkındalık çalışması başlatarak kendisi okuduğu “Andımız” metinine bir de anlamlı video klip hazırlattı.

ÇOCUKLAR DAN 60’LI YILLAR ETKİNLİĞİ

Untitled-1

ÇOCUKLAR DAN 60’LI YILLAR ETKİNLİĞİ

Yoğurtçu, hippi kıyafetli gençler, açık hava sineması, siyah önlükler ve Yeşilçam karakterlerini canlandıran minikler, izleyenleri 1960’lı yıllara götürdü

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 14 MART TI

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Sağlıklı yaşamak insanoğlunun en temel hakkıdır. Tıp biliminin amacı ise tüm insanların daha sağlıklı yaşamalarına imkan sunmaktır.

BAŞKAN SÖZEN’den ANLAMLI ŞİİR

1 (1)

BAŞKAN SÖZEN’den ANLAMLI ŞİİR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde mikrofon başına geçerek okuduğu şiiriyle son günlerde kamuoyunun gündemini oldukça fazla meşgul eden kadına yönelik şiddete dikkat çekti.

BAŞKAN SÖZEN’DEN KADIN 1000 SAĞLIK ÇALIŞANI KADINA 8 MART

BAŞKAN SÖZEN’DEN KADIN 1000 SAĞLIK ÇALIŞANI KADINA 8 MART HEDİYESİ

Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Devlet Hastanesi, sağlık ocakları ve özel hastanelerde görev yapan toplam 1000 sağlık çalışanı kadına hediyeler armağan etti