Jeoloji mühendislerinden Başkan Sözen'e ziyaret

(TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Kutlu Taner ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen'e görevinde başarılar dileyen Kutlu Taner, ihtiyaç duyulması halinde her türlü fikir paylaşımına hazır olduklarını söyledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in son konukları Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Kutlu Taner ve oda yönetim kurulu üyeleri oldu. Oda Başkanı Kutlu Taner, hem yeni seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerinde bulunmak hem de her türlü fikir paylaşımına açık olduklarını belirtmek amacıyla ziyaret programı yaptıklarını söyledi. Antalya'nın doğu ve batısındaki ilçe ve belde belediye başkanlarını sırasıyla ziyaret ettiklerini dile getiren Kutlu Taner, önümüzdeki bir aylık süreçte de aynı faaliyeti sürdüreceklerini söyledi. Taner, "Belediye Başkanlarımızla görüşme amacımız hem onlara hayırlı olsun dileğinde bulunmak hem de ihtiyaç duyduklarında her an yanlarında olduğumuzu hatırlatmak. Manavgat gelişmeye açık bir bölge. Gerek su kaynaklarının kullanımı, gerek alt yapı sorunları, arıtma tesisleri ve zemin ile ilgili konularda her şeyi bize danışabilirler. Oda olarak her türlü yardıma açığız. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen de ufku geniş genç bir kardeşimiz. Ona yardımcı olmak bizim görevimiz" dedi. Konuklarını nazikçe ağırlayan Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, her türlü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Jeoloji Mühendisleri Odası yönetiminin ziyareti bizi çok memnun etti. Biz de geleceğin Manavgat'ını oluştururken sosyal belediyecilik anlayışımız gereği her türlü fikir paylaşımına açık olacağız. Tabii oda yönetimine de danışacaklarımız olacaktır. Kendilerine bu ince düşünceleri nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi. Oda Başkanı Kutlu Taner ziyaret sonunda oda yönetiminin kitaplarını Başkan Sözen'e hediye ederek incelemesini istedi.