Belediyemizden yağmur suyu drenaj hattı.

Belediyemiz, Eskihisar Mahallesi'nde yağmur suyu drenaj çalışması başlattı. Yapılan çalışmayla, Alanya Çevreyolu kuzey kısmındaki binalar ve yollar bundan sonra yağmur suyundan etkilenmeyecek.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Eskihisar Mahallesi'nde yağmur suyu drenaj çalışması başlattı. 9524. Sokakta yürütülen çalışmalar kapsamında, 80 santimetre çapında beton borularla yağmur suyu drenaj hattı döşeniyor. Hattın 350 metre boyunca döşeneceğini dile getiren Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu, çalışmalar sonucunda Eskihisar Mahallesi'nde Alanya Çevreyolu kuzey yol üzerinde bulunan binaların yağmur suyundan etkilenmemesinin sağlanacağını söyledi. İşin en kısa sürede bitirilip asfaltlama çalışmasına başlanacağını da vurgulayan Kişioğlu, "Amacımız Manavgat'ta alt yapı hizmeti gitmemiş yer bırakmamak. Bu amaçla Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'in de talimatıyla gece gündüz çalışıyoruz. Eskihisar Mahallesi'nde de yağmur suyu drenaj çalışmasını en kısa sürede bitirip, vatandaşın rahat etmesini sağlayacağız" dedi.