Sözen'den öğrencilere başarı dileği...

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hafta sonunda SBS ve ÖSS'ye girecek olan öğrencilere başarılar diledi. Başkan Sözen, öğrencilerin sınavda dikkat motivasyonunun bozulmaması için de vatandaşlardan sınav saatlerinde gürültü yapmamalarını istedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumartesi ve Pazar günkü Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Öğrenci Seçme Sınavı öncesinde, sınavlara girecek öğrencilere başarılar diledi. Başkan Sözen, pek çok öğrenciyi ve ailesini ilgilendiren ÖSS ve SBS'nin rahat ve huzurlu yapılabilmesi için Manavgat'ta gereken tüm tedbirlerin alındığını açıkladı. Sınav esnasında gürültü yapılmaması için uyarıların yapıldığını ve önlemlerin alındığını kaydeden Başkan Sözen, sınava girecek öğrencilerin sakin ve başarılı bir sınav geçirmelerini diledi.

Sınavda sessiz olalım uyarısı
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Hafta sona yapılacak ÖSS ve SBS esnasında öğrencilerin dikkat ve motivasyonunun bozulmaması, psikolojik, fizyolojik etkilerin onların başarı seviyelerine etki etmemesi için sessiz olmalıyız. Bu nedenle trafikte seyreden araçların, eğlence grup ve konvoyların korna, çalgı, yüksek ses ve benzeri gürültü çıkarıcı davranışlarda bulunmamaları gerekmektedir. Anne babalara da bu sınav döneminde büyük görev düşmektedir. Anne babalar, çocuklarına moral vererek onları rahatlatırsa başarı seviyesi artacaktır. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyorum" dedi.