Yıkımlar devam ediyor, ırmak kenarı güzelleşiyor.

Manavgat Belediyesi, Irmak Kenarı Düzenleme Projesi çalışmalarına yıkımlarla başladı. Proje kapsamında ilk iş olarak işlevsel niteliği olmayan ve kötü görüntü yaratan eski Develi Restoran yıkıldı. Başkan Şükrü Sözen; "Irmak kenarını halkımıza yakışır hale getirmek en büyük amacımız" dedi

Manavgat Belediyesi "Kordon Caddesi Irmak Kenarı Düzenlemesi Projesi" kapsamında kötü görüntü yaratıp, işlevsel niteliği olmayan yapıların yıkımına başladı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ilk iş olarak ırmak kenarında 5 yıl önce boşalttırılan Develi Restoranı proje uygulama hazırlık çalışmaları kapsamında yıktı.

Dün sabah saatlerinde başlayan yıkım çalışmaları, akşam saatlerine kadar sürdü. Yıkımı izleyen vatandaşlar, ırmak kenarının yeniden düzenlenecek olmasına sevindiklerini dile getirdi. Irmak kenarı düzenlemesi kapsamında yıkımların süreceği belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir güzelliğe sahip olan ırmak kenarı bu güne kadar atıl kalmış. İşe ırmak kıyısının ışıklandırılması ve güvenliğiyle başladık. Işıklandırma sistemlerini yeniledik, 24 saat zabıta devriyesi koyduk. Şimdi sıra yıkımlarda. Amacımız buraları yeniden düzenleyerek vatandaşımızın çoluğuyla çocuğuyla rahatlıkla gezebileceği hale getirmek. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız her şey Manavgat halkı için" dedi.