ŞÖHRETLER KARMASI-MANAVGAT KARMASI FUTBOL ŞÖLENİ 9 NİSAN

Untitled-1

ŞÖHRETLER KARMASI-MANAVGAT KARMASI FUTBOL ŞÖLENİ 9 NİSAN’DA ATATÜRK STADYUMU’NDA

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Şöhretler Karması-Manavgat Karması Futbol Şöleni 9 Nisan Perşembe günü Saat 15.00’de Manavgat Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda yapılacak.

TÜFAD Olgunlar Turnuvası kapsamında düzenlenecek olan maçı, Hakem Kuddusü Müftüoğlu yönetecek. TRT Spor’dan Saat 15.00 itibarıyla canlı olarak yayınlanacak maçta Şöhretler Karması’nda ünlü futbolcular Ergün Penbe, Tanju Çolak, Cenk İşler, Ali Gültiken Hami Mandıralı, Ertuğrul Sağlam, Rüştü Reçber, Kemal Yıldırım, Celil Sağır, Oktay Derelioğlu, Samet Aybaba, Tarık Taşgün ve Selim Özer oynayacak. Ünlü spor yazarı ve yorumcusu Ömer Üründül’ün de katılarak yorumlayacağı maçın Manavgat Karması’nda ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de ünlü futbolcuların karşısında ter dökecek. Bekir Çalışkan, Tınaz Tırpan, Özkan Sümer, Metin Türel gibi ünlü antrenörler de Manavgat’a gelerek futbol şöleninde yer alacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Şöhretler Karması-Manavgat Karması maçına tüm Manavgat halkını davet etti. Sözen, “Bu yıl ikincisi yapılan maçta bu kadar ünlü futbolcunun karşısında yer alacağım için oldukça heyecanlıyım. Karşılaşmamızda şüphesiz ki her zaman olduğu gibi dostluk, kardeşlik ve sevgi kazanacak. Futbol şölenimize bütün Manavgat halkımı davet ediyorum” dedi.