MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN NEVRUZ MES

(335) MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN NEVRUZ MESAJI

“Nevruz, ayrışmanın değil bütünleşmenin, kavganın değil barışın, nefretin değil sevginin, düşmanlığın değil dostluğun bayramıdır”

Nevruz, ''yeniden doğuş, yeniden uyanış'' anlamına gelir.

Nevruz, dostluk, sevgi, coşku bayramıdır. Bolluk, bereket, doğa ve insan sevgisini simgeler.

''Nevruz, yüzyıllardır bütün Türk dünyasında bu duygularla dayanışmanın, yaşama sevincinin egemen olduğu bir bayram olarak kutlanmaktadır.

Nevruz, ayrışmanın değil bütünleşmenin, kavganın değil barışın, nefretin değil sevginin, düşmanlığın değil dostluğun bayramıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Nevruz'un, halkımız ve tüm insanlar için güzel günlerin habercisi olmasını, sevgi, barış, dostluk ve kardeşliğin yaygınlaşmasına yeni katkılar sağlamasını diliyorum.

Bizim de yeni doğan günden beklentilerimiz, gerçekleştirmeyi düşündüğümüz hayallerimiz var. İnancımız, Manavgat halkımızla el ele vererek, gönül gönüle olarak tek yürek daha güzel günlere taşımaktır.

Önce Manavgatlı vatandaşlarımız olmak üzere, tüm Türk dünyasının ve bugünü bayram sayan tüm halkların Nevruz'unu kutluyorum.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı