BAŞKAN SÖZEN'DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN SÖZEN'DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü SÖZEN 10 Nisan Polis Haftası Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

Demokrasinin yaşaması, huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vermiştir. Bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır.

Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Kolluk güçlerimiz zayıflarsa bütün kesimler zarar görür. Yaşadığımız çevrede asayiş ve huzur yoksa hiçbir şeyin anlamı yoktur. Birlik ve dirliğimiz ancak polisimizin yanında ve yardımcı olmakla mümkündür.

Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan ve adeta sabır, vefa, feda ve metanet mesleğine sahip polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmıştır. Yürütülen kamu hizmetleri içinde en zor, en streslisi olan bu meslekte sadece polisimizin değil, ailelerinin de fedakarlık yaptığı bir gerçektir.

Manavgat’ta Emniyet güçlerimizin düzenli çalışmasıyla halkımızın huzur ve güveni, en üst düzeyde tutulmaktadır. Dünya turizminin gözbebeği Manavgat’ımız, asayiş düzeni açısından da tam bir “Huzur kenti”dir. Huzur içinde yaşamamızı sağlayan Emniyet güçlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin dört bir tarafında Antalya’da ve Manavgat’ta büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyorum. Ayrıca şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize de sağlık ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı