MANAVGAT KENT MEYDANI’NDA SON RÖTÜŞ ASFALT

MANAVGAT KENT MEYDANI’NDA SON RÖTÜŞ ASFALT

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çok yakında açılışı yapılacak olan Kent Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, en önemli ve en büyük projelerinden biri olan, Manavgat Kent Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Asfalt çalışmaları devam eden ve yavaş yavaş sona gelinen projede Başkan Sözen alanı ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Proje için çalışan belediye personeli ile selamlaşan Sözen, hepsiyle tek tek sohbet etti. Çevredeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Sözen, Kent Meydanı’nın Ocak ayı içerisinde açılacağı müjdesini verdi.

7K4A9538

KENT MEYDANI’NDA NELER OLACAK?

Toplam 6 bin 60 metrekarelik alanda yapılan Kent Meydanı Projesi’nin alt katında 2 bin 944 metrekare alan otopark için ayrıldı. Engelli otoparkı da dahil 150 araçlık otopark alanında ayrıca dışarıda 25 araçlık cep otoparkı alanı da oluşturuldu. Projede ayrıca amfi terası, ırmak kenarı seyir terası, ahşap seyir terası, ahşap yürüyüş yolu, kent mobilyaları ile oturma alanları, yansıma havuzu, modern aydınlatma, kaldırım düzenlemesi gibi birçok yenilik ile vatandaşlara yeni bir nefes alanı kazandırılacak. Kent Meydanı Projesi, Manavgat Köprüsü, Tugayoğlu Caddesi ve Irmak Kenarı Yürüyüş Yolunu birbirine bağlayarak bir omurga görevi görecek.

7K4A9553

“HEYECANLA ÇALIŞIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen; “Manavgat Kent Meydanı Projesi en heyecanlandığım ve en önem verdiğim projelerden biridir. Bu proje ile kentimiz hak ettiği alana ve görünüme kavuşacak. Vatandaşlarımız ırmağı daha çok deneyimleyebilecek ve kentimize yeni bir nefes alanı kazandırılacak. Projemizi Ocak ayında Manavgat halkımız ile buluşturmak için tüm hızımızla ve heyecanımızla çalışıyoruz” dedi.

7K4A9517

7K4A9458