ÇOLAKLI KREŞ’TEN KUŞ YUVASI ETKİNLİĞİ

ÇOLAKLI KREŞ’TEN KUŞ YUVASI ETKİNLİĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in en önemli eğitim ataklarından biri olan Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evi, soğuk kış günlerinde kuşları unutmayarak bir etkinlik gerçekleştirdi.

Gerçekleşen etkinlikte Çolaklı Kreş öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde kreş bahçesindeki ağaçlara kuşlar için yem ve yuva bıraktı. Soğuk kış günlerinde yiyecek bulması zorlaşan kuşları unutmayan Çolaklı Kreş ailesi, birbirinden güzel yem kabı ve kuş yuvası hazırlayarak, bahçelerindeki ağaçlara astı. Hayvan sevgisini ve yardım etme duygusunu aşılamayı hedefleyen etkinlikte öğrenciler kuşları çok sevdiklerini ve onlara yardım ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

DSC_5409

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yetkilileri ise, öğrencilere küçük yaşta hayvan sevgisi ve yardımlaşma duygusunu aşılamayı amaçladıklarını ve bu tarz etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

DSC_5435