MANAVGAT BELEDİYESPOR’A YENİ TRANSFERLERLE YENİ KAN

MANAVGAT BELEDİYESPOR’A YENİ TRANSFERLERLE YENİ KAN

Geçtiğimiz sezon takımı terk edip giden futbolcularına rağmen Antalya Atatürk Stadı’nda Kestel Belediyespor’u 1-0 yenerek Bal Ligi’nde kalma hakkını elde eden Manavgat Belediyespor, bu sezon yaptığı transferlerle lige damgasını vurmayı hedefliyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu yıl iddialı girdiği sezon için Manavgat Belediyespor’un Teknik Direktörlüğü’nü yapması için deneyimli antrenör Hayrettin Gümüşdağ ile anlaşma yaptı. Manavgat Belediyespor aynı zamanda ligin başarılı 9 futbolcusunu da renklerine kattı. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binasında Manavgat Belediyespor’un yeni transferleri için bir imza töreni düzenledi.

FATİH GÜMÜŞEL

Gectiğimiz Sezon Bal Ligi 8.Grupta Mücadele eden Denizli Kale Belediyesporun Sol bek oyuncusu Serkan Bultan, Bal Ligi 8.Grupta mücadele eden Denizli Kale Belediyespor’un Sağ ve Sol Açık oyuncusu Selim Kartal, Bal Ligi 8.Grupta Mücadele eden Sökespor’un Başarılı Orta Saha Oyuncusu Kerem Eryılmaz, 3.Lig 3 Grupta mücadele eden Utaş Uşak Spor’un Sağ beki Ramazan Oğulcan Kılınç, Bal Ligi 5.Grupta Aksarayspor’un etkili forvet oyuncusu Burhan Çoşkun, Bal Ligi 4.Grupta Şampiyon olan Fatsa Belediyespor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Fatih Gümüşel, yine Fatsa Belediyespor’un başarılı orta saha oyuncusu Recep Yaşar ,Fatsa Belediyespor’un kalesini koruyan başarılı kaleci Ayhan Öztürk ve Isparta Davrazspor un başarılı Stoperi Mustafa Kurcan ile anlaşma yapıldı. İmza töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu yıl BAL Ligi’nde “Şampiyonluk” parolasıyla çıktıklarını söyledi.

MANAVGAT BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HAYRETTİN GÜMÜŞDAĞ (2)

Yeni transferlerle takımı şahlandırmayı amaçladıklarını belirten Başkan Şükrü Sözen, Manavgat halkının ve futbolseverlerin desteklerini beklediklerini de vurguladı. Başkan Sözen, Hayrettin Gümüşdağ’a da son derece güvendiğini de dile getirdi. 2016-2017 sezonunda Utaş Uşakspor’a şampiyonluk yaşatarak 3. Lige çıkarma başarısını gösteren Gümüşdağ’ın daha önce Ceyhanspor, Çorum Belediyespor, Yozgatspor, Samsunspor, Karşıyaka, Çanakkale Dardanelspor, Türk Telekomspor, Göztepe, Turanspor, Gençlerbirliği, Denizlispor ve Boluspor takımlarında da görev yaptığı belirtildi. Ankara ODTÜ mezunu, Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi de olan UEFA Pro Lisanslı Hayrettin Gümüşdağ’ın bu sezonun Manavgat Belediyespor’a şampiyonluk yaşatması bekleniyor.

7K4A8785

AYHAN ÖZTÜRK