BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyede çalışan personeliyle, iş yerlerini tek tek ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini bu Ramazan Bayramı’nda da sürdürdü.

GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ramazan Bayramı öncesinde sabahın erken saatlerinde işyerlerini tek tek ziyaret etmek suretiyle belediyede çalışan personeliyle bayramlaştı. Başkan Sözen sabah ilk olarak Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi’nde çalışan çalışanlarıyla bayramlaştı.

7K4A7958

BABALAR GÜNÜNÜ DE KUTLADI

Başkan Sözen daha sonra Boğaz Otel, Huzurevi, Hayvan Barınağı, Asfalt Şantiyesi, Manavgat ve Side Hizmet binaları, Cenaze İşleri Şantiyesi, Kent Müzesi, Temizlik İşleri Şantiyesi, Atatürk Kültür Merkezi, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi gibi farklı yerlerde bulunan belediye hizmet birimlerini ziyaret etti. Gün boyunca süren bayramlaşmalarda b0ütün çalışanları Başkan Sözen’i kapıda karşıladı. Başkan Sözen huzurevinde büyüklerle de keyifli sohbet yaptı. Başkan Sözen, aynı zamanda Babalar Günü kutlaması da yaptı.

7K4A8005

İYİ BAYRAMLAR DİLEĞİ

Huzurevi sakinleri Başkan Sözen’in bayram ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Kendisi bizi hiçbir bayram unutmuyor. Bunun dışında da her fırsatta uğrayarak halimizi hatırımızı soruyor. Ziyaretinden çok memnun olduk. Allah ondan razı olsun” dedi. Tek tek personelin elini sıkıp Ramazan Bayramlarını tebrik eden Başkan Şükrü Sözen, herkesin aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ettiğini söyledi. Başkan Sözen, ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini dile getirerek bu bayramın birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüye vesile olmasını dilediğini söyledi.

7K4A8042

7K4A8049