MANAVGAT KİTAP GÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

MANAVGAT KİTAP GÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Manavgat Kitap Günleri’nde kitap, imza günü, söyleşi, şiir dinletisi ile dolu bir 10 gün yaşandı.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 1-10 Haziran tarihleri arasında düzenlenen. 2. Manavgat Kitap Günleri, birbirinden ünlü ve seçkin yazarları ağırladı. Yazarlar Manavgatlı okurlarıyla söyleşi ve imza günlerinde bir araya geldi. 10 gün boyunca vatandaşlar ve kitapseverler tarafından yoğun ilgi gösterilen Kitap Günleri’nde, adeta kültür şöleni yaşandı.

7K4A6556

IŞIL ÖZGENTÜRK VE ŞÜKRÜ ERBAŞ OKURLARIYLA BULUŞTU

2.Manavgat Kitap Günleri’nde senarist, yönetmen, oyun ve köşe yazarı Işıl Özgentürk, okurları için kitaplarını imzaladı. Şair ve Yazar Şükrü Erbaş okurları için kitaplarını imzalarken, Manavgatlılara, şiirle bütünleştirdiği muhteşem bir müzik dinletisi ziyafeti yaşattı.

TULUHAN TEKELİOĞLU TOROS KADINLARINI ZİYARET ETTİ

2.Manavgat Kitap Günleri kapsamında Manavgat’a gelen gazeteci yazar ve televizyoncu Tuluhan Tekelioğlu, Manavgat Belediyesi’nin kadınlara yönelik projesi olan Toros Kadınları Emek Pazarı’nı ziyaret etti. Burada kadınlarla bir araya gelen Tekelioğlu, “Yapabilirsin” isimli kitabını Toros Kadınları için imzaladı. Sunucu ve Yazar Tuluhan Tekelioğlu, Toros Kadınları Emek Pazarı’nı tek tek gezerek, kadınlarla sohbet de etti.

7K4A6573

HANEFİ AVCI VE İSMAİL SAYMAZ’DAN MUHTEŞEM SÖYLEŞİ

Eski Emniyet Müdürü ve araştırmacı yazar Hanefi Avcı ile gazeteci ve yazar İsmail Saymaz, 2. Manavgat Kitap Günleri’nde vatandaşlarla söyleşide bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Avcı ve Saymaz, ülke gündemine ve günümüze dair pek çok bilgi paylaştı. Hanefi Avcı ve İsmail Saymaz söyleşi sonunda okurları için kitaplarını imzaladı. 10 gün boyunca, Altan Öymen, Cezmi Ersöz, Erdal Kara, Kahraman Tazeoğlu, Metin Uca, Bahar Feyzan, Orhan Aydın başta olmak üzere birçok seçkin yazar ve yerel yazarlar da 2. Manavgat Kitap Günleri’nde Manavgatlı okurlarıyla bir araya geldi.

7K4A7423

VATANDAŞTAN BAŞKAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR

2.Manavgat Kitap Günleri’ni ziyaret eden ve yazarlarla buluşan Manavgatlı vatandaşlar, kente ve vatandaşlara yaşattığı kültür şöleninden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek, bir dahaki Kitap Günleri’ni iple çektiklerini belirtti.

7K4A6598

“MUTLULUK VE GURUR DUYUYORUZ”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise; “Bu yıl 2.’sini düzenlediğimiz Kitap Günleri’mizde 10 gün boyunca birbirinden değerli yazarlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kentimizdeki kültürel ve sosyal anlamdaki gelişim bizleri mutlu ediyor. Kent olarak güzel bir organizasyonu daha geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kitap Günleri’mize yoğun ilgi gösteren tüm halkıma ve vatandaşlarımızla bir araya gelen tüm yazarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

7K4A7245

7K4A7255