KEŞANLI ALİ DESTANI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

yy1

KEŞANLI ALİ DESTANI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

“Sahne İstek” adıyla İstek Yeditepe Koleji Manavgat velilerinin yer aldığı Haldun Taner’in ölümsüz eseri tek perdelik Keşanlı Ali Destanı tiyatro oyunu büyük beğeni kazandı.

Manavgat Belediyesi Ramazan etkinlikleri içerisinde yer alan ve halka ücretsiz olarak sunulan 1 buçuk saatlik oyun, Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonu’nda sergilendi. Drama Öğretmeni Burcu Algül Deniz yönetiminde eğitim döneminin başından bu yana çalışmalarını sürdüren Sahne İstek grubunda 19 kişinin sahne aldığı oyunun dekorlarını ise, okulun Resim Öğretmeni Vedat Erbay hazırladı. Profesyonellere taş çıkartırcasına bir oyun sergileyen oyuncular kendilerine bu imkanı sunan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

7K4A7695

7K4A7697