AHMET SELÇUK’TAN MUHTEŞEM GECE

AHMET SELÇUK’TAN MUHTEŞEM GECE

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği 2. Manavgat Kitap Günleri kapsamında, Ahmet Selçuk İlkan vatandaşlarla bir araya geldi.

Şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan’ın söyleşi ve imza günü, iftar sonrasında Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nin Ramazan etkinlik alanında gerçekleşti. İlkan, en sevilen şiirlerini Manavgat halkı ile birlikte okudu. Şiirlerinin çoğu dilimize dolanmış şarkılardan oluşan Ahmet Selçuk İlkan, bu şiirlerini nasıl yazdığını ve yazarken hangi duyguları hissettiğini de Manavgatlılarla paylaştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ahmet Selçuk İlkan’ın söyleşi ve imza günü adeta bir müzikal şölenine dönüştü. İlkan, etkinliğin sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e kültüre verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

7K4A7661

7K4A7685