MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAVAKLI MAHALLESİ’NE SICAK ASFAL

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAVAKLI MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, kentteki tüm mahallelerde başlattığı sıcak asfalt seferberliğine tüm hızıyla devam ediyor.

Kırsal Mahallelerin yanı sıra kent merkezinde Bahçelievler, Aşağıpazarcı, Kasaplar, Milli Egemenlik gibi mahallerde bozulan yolları sıcak asfaltla yenileten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şimdi de Kavaklı Mahallesi’ne asfalt hizmeti götürüyor.

KAVAKLI +ŞEYH +ŞAM¦-L CADDES¦- (2)

Manavgat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, dün Milli Egemenlik Mahallesi’ndeki 9032 Sokak’tan başlayarak Kavaklı Mezarlığı önünden geçerek Şeyh Şamil Caddesi’ni de kapsayan sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında bir yandan asfalt hazırlığı çalışmaları devam ederken, bir yandan da sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Çalışmada 2 kilometreye yakın sıcak asfaltın dökülerek yolların yenileneceği açıklandı. Manavgat Belediyesi ekiplerinin çalışması mahalle halkını sevindirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent merkezi ve kırsal mahallelerde yaptıkları sıcak asfalt çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi.

KAVAKLI +ŞEYH +ŞAM¦-L CADDES¦- (3)

KAVAKLI +ŞEYH +ŞAM¦-L CADDES¦- (4)

KAVAKLI MEZARLIK YOLU (1)

KAVAKLI MEZARLIK YOLU (4)