DERBİDE GÜLEN TARAF MANAVGAT BELEDİYESPOR OLDU

DERBİDE GÜLEN TARAF MANAVGAT BELEDİYESPOR OLDU

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor, sahasında konuk ettiği Isparta Davrazspor’u 1-0 mağlup etti. Manavgat Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor yönetimi ve çok sayıda taraftar takip etti.

7K4A3233

Müsabakada, 40.dakikada Manavgat Belediyespor’dan Ahmet Gündoğdu takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla kapandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Manavgat Belediyespor bir çok gol pozisyonuna girerek 3 puanı ne kadar istediğini gösterdi. Maçın 70. ve 77. dakikasında girilen pozisyonlarda Manavgat Belediyespor’dan Mustafa Yüksel, Isparta Davrazspor’dan Alper Günay kırmızı kart gördü. Her iki takım da maçı 10 kişi tamamlarken karşılaşmada başka gol olmayınca 3 puanı hanesine yazdıran Manavgat Belediyespor oldu. Puanını 36 ya yükselterek 3.sıraya yerleşti.

7K4A3284

Müsabakayı izleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, alınan galibiyeti oldukça önemsediklerini belirterek futbolculara, teknik heyete ve Manavgat Belediyesporlu taraftarlara teşekkür etti. 25 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Manavgat Belediyespor deplasmanda oynayacağı Mut İdmanyurdu Belediyespor ile Mut İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

7K4A3518