Doktor Aydın’ın 1 günlük Manavgat fotoğrafları sergide

7K4A1638

DOKTOR AYDIN’IN 1 GÜNLÜK MANAVGAT FOTOĞRAFLARI SERGİDE

Manavgat’ta faaliyet gösteren Bilgi Hastanesi sahiplerinden 63 yaşındaki Dr. Yusuf Aydın, geliri Manavgat Çardak Köyü’ndeki Şehit Mustafa Uysal İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçları için kullanılmak üzere ‘Bir Mevsim, İki Gün, İki Şehir’ temalı fotoğraf sergisini açtı.

7K4A1647

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Mustafa Yiğit, Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, belediye başkan yardımcıları Hasan Şimşek, Aydın Öz, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kurdelenin kesilmesinin ardından Dr. Yusuf Aydın, davetlilere tek tek fotoğrafları ve hikayelerini anlattı.

7K4A1666

GELİRİ KÖY OKULUNA BAĞIŞLANACAK

5 yıldır Side Fotoğraf Kulübüyle birlikte çalıştığını anlatan Dr. Yusuf Aydın, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli fotoğraf gezilerine katıldığını söyledi. İlk defa kişisel sergi açtığını belirten Dr. Aydın, “’Bir mevsim, iki gün iki şehir’ adlı sergimde Manavgat ve Bolu’nun Yedigöller bölgesinde ki yaptığım birer günlük çalışmalardan 45 fotoğraf bulunuyor. Bu sergiden elde edilen gelir, Şehit Mustafa Uysal İlköğretim Okulu ve öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak. Sergime ilgi gösteren ve destek olan tüm Manavgat halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

7K4A1672

7K4A1704