BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇOCUKLARA KAR JESTİ

7K4A9746

BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇOCUKLARA KAR JESTİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgatlı çocukları karla buluşturmak için Toros dağlarının eteğindeki yüksek yaylalardan 25 kamyon kar getirerek Atatürk Kültür Merkezi önüne serdirdi. Belki de hayatlarında ilk kez kar gören çocuklar gün boyu kartopu savaşı yaparak gönüllerince eğlendi

BAŞKAN SÖZEN GECE BOYUNCA İLGİLENDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ı karla buluşturmak için yüksek yaylalardan 25 kamyon (yaklaşık 250 ton) kar getirerek Atatürk Kültür Merkezi önüne serdirdi. "Haydi çocuklar kar topu oynamaya" sloganıyla KAR-NE Şenliği düzenleyen Manavgat Belediyesi, kentte yaşayan çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Toros dağlarının yüksek kısımlarında bulunan temiz karların getirildiği şenlik alanına, kar yağış atmosferini yaşatabilmek için iki adet kar makinesi de yerleştirildi. Dün gece boyunca karın getirilip Atatürk Kültür Merkezi önüne düzgünce serilmesi için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yoğun çaba sarf etti. Başkan Sözen, geceden itibaren çocuklar ve vatandaşlarla bir araya gelerek bazı çocuklarla da kardan adam yaptı. Bu yıl 2’incisi düzenlenen KAR-NE Şenliği’ne 10 bine yakın çocuk ve büyük katıldı.

7K4A9731

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Aralarında hiç kar görmemiş çocukların da bulunduğu binlerce çocuk, aileleriyle birlikte Atatürk Kültür Merkezi'nin önünde buluşarak, kardan adam yaptı, kartopu savaşıyla gönüllerince eğlendi. Karın üzerinde hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı. Etkinlikte Kar eğlencesinin vazgeçilmezlerinden olan sucuk ekmek, alanda yorulan ve acıkan çocuklara belediye ekipleri tarafından dağıtıldı. Çocuklar, güneşli bir günde karla oynamanın keyfini yaşadıklarını belirterek, bu imkanı sunan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti.

7K4A9786

İLK KEZ KARLA BULUŞTULAR

Başkan Şükrü Sözen, çocuklarla bir arada olabilmek, onları mutlu etmek, yüzlerindeki tebessümü görebilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Başkan Sözen, " Çocuklarımızın yüzünü güldürmek, bizler için çok önemli. Yarıyıl tatili bitmeden onları karla buluşturmak istedik. Belki de hayatlarında hiç kar görmemiş çocukların da aralarında bulunduğu birçok çocuğumuzun eğlendiğini görmek bizler için de büyük mutluluk. Son derece keyifli bir ortamda çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık. Bizler onlar için varız. Kar makinelerimiz birkaç gün burada çocuklarımız için çalışacak.” Dedi.

7K4A9839

7K4A9868