MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN 2. KAR-NE ŞENLİĞİ

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN 2.KAR-NE ŞENLİĞİ

Manavgat Belediyesi, çocukları karla buluşturmak için 31 Ocak 2018 Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi önünde KAR-NE Şenliği düzenleyecek. Başkan Sözen, çocuklar için yaylalardan kamyonlarla kar getirtecek.

HAYDİ ÇOCUKLAR KAR TOPU OYNAMAYA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yarıyıl tatiline devam eden Manavgatlı çocuklar için kar sürprizi hazırladı. Manavgat Belediyesi 2. Kar-Ne Şenliği 31 Ocak 2018 Çarşamba günü Saat 11.00’den itibaren Atatürk Kültür Merkezi önünde yapılacak. Başkan Sözen, Manavgat merkezini karla buluşturmak için yaylalardan 25 kamyon kar getirerek Atatürk Kültür Merkezi önüne serecek. "Haydi çocuklar kar topu oynamaya" sloganıyla Karne şenliği düzenlenecek KAR-NE Şenliği gün boyu devam ederek, Manavgatlı çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Gün içinde Başkan Şükrü Sözen de çocuklarla bir araya gelerek kartopu oynayacak.

BU YIL 2’İNCİSİ DÜZENLENECEK

Başkan Şükrü Sözen, geçtiğimiz yıl yapılan KAR-NE Şenliğinin Manavgat halkı ve özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, bu yıl da çocukları karla buluşturmaya karar verdiklerini dile getirdi. Sözen, “Bu ülkenin geleceği olan çocuklarla bir arada olabilmek, onları mutlu etmek, yüzlerindeki tebessümü görebilmek için Kar-NE Şenliği düzenliyoruz. Hayatlarında belki de hiç kar görmemiş çocuklarımız gönüllerince eğlensin istiyoruz. Son derece keyifli bir ortamı oluşturmak için hazırlığımız sürüyor. Toros dağlarının yüksek kısımlarında bulunan temiz karları çocuklarımız için getireceğiz. Tüm halkımızı Çarşamba günkü KAR-NE Şenliğimize bekliyoruz” dedi.