MİLLİ GURURLARIMIZ MANAVGAT’TA

Un1

MİLLİ GURURLARIMIZ MANAVGAT’TA AVRUPA ŞAMPİYONU AMPUTE MİLLİ TAKIMI MANAVGAT’TA KAMP YAPACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başarılarıyla Türkiye’nin yüzünü ağartan Avrupa Şampiyonumuz Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı’nı Manavgat’ta ağırlayacak

Sporun ve sporcunun dostu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Avrupa Şampiyonası’nda Ay Yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandıran Avrupa Şampiyonu Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı’na şükranlarını iletmek için Manavgat’a davet ederek bölge bazında spora verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Avrupa Şampiyonu Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Manavgat Belediyesi’nin davetlisi olarak 25 Ocak 2018 Perşembe günü Manavgat’a gelerek 1 Şubat’a kadar kamp yapacak. Ampute Milli Futbol Takımı’na 10 kişilik Tekerlekli Sandalye Milli Tenis Takımı da eşlik edecek. Manavgat’a teknik heyetleriyle ve tam kadro olarak gelerek Side Sensimar Resort Otel’de hazırlık kampı yapacak olan takım, 31 Ocak’ta İtalya, Fransa ve Türkiye arasında İtalya’da yapılacak olan Fano Cup Turnuvası için İtalya’ya hareket edecek. Ampute Milli Takımımız, turnuva öncesi Manavgat’taki son hazırlıklarını tamamlayarak moral de depolamış olarak ülkemizi temsil edecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Ampute Milli Takımımızı Manavgat’ımızı ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyacağız. Bayrağımızı gökyüzünde dalgalandıran bu vatanın evlatlarına ne yapsak azdır. Biz de Manavgat Belediyesi olarak morallerini en yüksek seviyede tutmak ve en iyi şekilde turnuvaya hazırlanmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Davetimizi kırmayarak Manavgat’ımızı onurlandıran Ampute Futbol Takımımızın idareci ve yöneticilerine de sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.