MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BOZUK YOLLARA GEÇİCİ ÇÖZÜM;

7K4A8716

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BOZUK YOLLARA GEÇİCİ ÇÖZÜM; YAMA

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezinde kış şartlarında yağmurun etkisiyle bozulan yollara, yama çalışması yapıyor.

Belediyenin asfalt ve yama ekibi, yollarda oluşan çukurlara geçici çözüm olan yama uygulamasını, yoğun bir çalışma temposuyla yapıyor. İlk etapta Kavaklı, Kasaplar, Bahçelievler ve Sarılar Mahallelerinde yapılan yama çalışmalarının kentin bütününe yayılacağı belirtildi. Başkan Şükrü Sözen, kentteki sıcak asfalt çalışmalarının dışında, kış şartları nedeniyle bozulan yollara vatandaşın mağdur olmaması için geçici çözüm olan yama çalışması yaptıklarını dile getirdi.

7K4A8719

Başkan Şükrü Sözen, “ Asfalt plent tesisimizin kurulmasıyla birlikte kentte başlattığımız asfalt seferberliğine devam ederken yama çalışmalarını da önemsiyoruz. Yağmurdan bozulmuş yollarımızda geçici çözüm olarak yama uygulaması yapıyoruz. Yama çalışmalarımızı kent genelinde sürdüreceğiz. Vatandaşımız bu sayede yolları daha rahat bir şekilde kullanacak” dedi.

7K4A8727

7K4A8735