MANAVGATLI TİYATRO SEVERLER YAŞAR KEMAL’İN İNCE MEMED’

MANAVGATLI TİYATRO SEVERLER YAŞAR KEMAL’İN İNCE MEMED’İ İLE BULUŞTU

Ünlü Yazar Yaşar Kemal'in romanından uyarlanarak Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'İnce Memed' adlı oyun, Manavgat’ta sahnelendi.

Manavgat Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna Manavgatlı tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Cumhuriyetin ilk yıllarında Anadolu halkının geri kalmışlığı, köy hayatının sefaleti ve ağaların hakimiyetine karşı bir isyanın öyküsünün anlatıldığı oyun, izleyenlerden büyük alkış aldı.

7K4A1300

23 oyuncu ve 15 figüranın yer aldığı, Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu oyuncuları program sonunda tiyatroseverlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Manavgatlı sanatseverler en güzel tiyatroları kentle buluşturan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

7K4A1329

7K4A1336