MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KASAPLAR VE MİLLİ EGEMENLİK’TE

Untitled-2

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KASAPLAR VE MİLLİ EGEMENLİK’TE BOZULAN YOLLARA SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, kent merkezinde yoğun olarak kullanılan ana arterlerdeki bozuk yolları, sıcak asfaltla yeniliyor. Bu yıl içinde kurduğu yeni asfalt plent tesisi ile Manavgat’ta asfalt seferberliği başlatan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu ekiplerle her gün 3 farklı mahallede sıcak asfalt çalışmasını başarıyla yürütüyor. 106 mahalleye öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmek için çalışan Başkan Sözen, kırsal mahallelerin dışında, kent merkezindeki bozulan caddeleri de yeniden elden geçiriyor.

KASAPLAR MAHALLES¦- SICAK ASFALT (2)

Fen işleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda son olarak Manavgat’ın Milli Egemenlik ve Kasaplar Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. 2 gündür söz konusu mahallelerde seferber olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Mahallesi Güneylioğlu Caddesi 9021 Sokakta bin 600 metre, Kasaplar Mahallesi 8511 sokak ve 8521 Sokaklarında bin 500 metre olmak üzere 3 kilometreyi aşkın sıcak asfalt döktü. Manavgat Belediyesi ekipleri, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yapılan çalışmaları bir an önce bitirmeye gayret etti. Yolların yenilenmiş olması, her iki mahallede de sevinç yarattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent merkezindeki sıcak asfalt çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

KASAPLAR MAHALLES¦- SICAK ASFALT (3)

KASAPLAR MAHALLES¦- SICAK ASFALT (4)

M¦-LL¦- EGEMENL¦-K MAHALLES¦-NDE SICAK ASFALT +çALI+ŞMASI (4)

M¦-LL¦- EGEMENL¦-K MAHALLES¦-NDE SICAK ASFALT +çALI+ŞMASI (6)