MANAVGAT BELEDİYESPOR U-14 TAKIMI ANTALYA ŞAMPİYONU

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESPOR U-14 TAKIMI ANTALYA ŞAMPİYONU

Manavgat Belediyespor’un U-14 takımı, haftasonu yaptığı Play-Off grubu final maçında Serik Belediyespor’u 9-8 yenerek Antalya Bölge şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Antalya Zeytinköy 100. Yıl Spor Tesisleri’nde oynanan maçta, Manavgat Belediyespor son dakikalarına kadar oyunu 1-0 önde götürdü, Serik Belediyespor maçın son anlarında bulduğu golle müsabakayı 1-1 beraberlikle sonlandırdı . Uzatma dakikalarında da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Penaltı atışları büyük heyecana sahne olurken, Manavgat Beledİyespor, Serik Belediyespor’a 9-8 üstünlük kurarak Antalya şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

WhatsApp Image 2018-02-12 at 13.26

Türkiye Şampiyonası müsabaka tarihlerini Türkiye Futbol Federasyonu’nun 12 Mart 2018 tarihinden sonra açıklaması beklenirken Manavgat Belediyespor U-14 takımı teknik direktörü Volkan Mertcanoğlu, desteklerinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkürlerini iletti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 14 yaş grubu futbolculara ve teknik heyetine başarılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Sözen, “U-14 Belediyespor takımımız, elde ettikleri sürekli başarılarla her zaman yüzümüzü ağartıyorlar. U-14 takımımızdan geleceğin futbolcularının çıkacağına eminiz. Başarılarından dolayı takımımızı tebrik ediyorum. Genç futbolcularımızın hem ilçemizi hem de Antalya’mızı Türkiye Şampiyonası’nda her zaman olduğu gibi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

WhatsApp Image 2018-02-12 at 13.27

WhatsApp Image 2018-02-12 at 13.29WhatsApp Image 2018-02-12 at 13.30