BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN KREŞ VE ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN KREŞ VE ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ’NE ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kültür Merkezi’ni sık sık ziyaret ederek çocuklarla keyifli zaman geçiriyor.

Başkan Şükrü Sözen, 3 yıldır faaliyet gösteren Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki 90 minik ve Çocuk Kültür Merkezi’nden eğitim alan 258 öğrencinin derslerine katıldı. Başkan Şükrü Sözen, 32 öğretmenin görev yaptığı eğitim yuvasında tüm sınıfları ziyaret ederek, çocuklar ve miniklerle sohbet etti.

7K4A3653

Ziyareti sırasında önce kreşteki miniklerle oyunlar oynayan Başkan Sözen, daha sonra Çocuk Kültür Merkezi’nde Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler, İngilizce, resim, drama, gitar, satranç, akıl oyunları, beden eğitimi, modern dans, halk oyunları ve rehberlik sınıflarını tek tek ziyaret etti. Manavgat Belediyesi’ne bağlı Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi’nin kentin büyük bir eğitim yuvası olduğunu belirten Başkan Şükrü Sözen, belediye olarak tüm imkanları çocuklar için seferber ettiklerini söyledi. Manavgat’ta göreve geldikleri günden bu yana eğitime büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Sözen, kreş ve çocuk kültür merkezlerinin sayısını artıracaklarını söyledi. Sözen, “Bir belediyenin görevi sadece yol, kaldırım; alt yapı, üst yapı yapmak değildir. Gelişen dünyamızda ancak eğitimli toplumlar, başarıyı yakalayabilir.

7K4A3737

Biz de geleceğe yatırım yaparak kentimizde eğitim, kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Manavgat’ta çocuklar, gençler ve kadınlarımızın eğitimine katkı yapmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Çocuklarımızın burada her dalda eğitim alabildiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Eğitim yuvalarımız her geçen gün büyümeye devam edecek. Kurumumuzda çocuklarımızın eğitimi için emek harcayan tüm öğretmen ve idari kadromuza teşekkür ediyorum” dedi.

7K4A3766

7K4A3788