MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AHMET TELLİ İLE ŞİİR GECESİ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AHMET TELLİ İLE ŞİİR GECESİ

Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Haluk Çetin ile Manavgat Buluşmaları” nın bu ayki konuğu şair ve yazar Ahmet Telli oldu.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen şiir gecesine Manavgatlı sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Gecede konuşan Haluk Çetin, Ahmet Telli’nin Türkiye’nin yetiştirdiği önemli şairlerden olduğunu söyledi. Gecede Ahmet Telli, popüler şiirlerinden dizeleri Manavgat halkı için okudu. Telli’nin okuduğu “Gidersen Yıkılır Bu Kent”, “Soluk Soluğa”, “Bakışın” ve “Özlemedim” şiirleri, Manavgatlılardan büyük alkış aldı.

7K4A4028

Ahmet Telli’nin okuduğu şiirlere, Haluk Çetin gitarıyla eşlik etti. Haluk Çetin, Ahmet Telli’nin bestelenip, ünlü sanatçılarca seslendirilen “Bekle Beni Küçüğüm”, “Hala Koynunda Resmin” şiirlerini de Manavgat halkı için seslendirdi. Gecede Ahmet Telli ve Haluk Çetin’e teşekkür plaket ve çiçeğini Manavgat Belediyesi Kültür Müdürü Halis Akkaya sundu. Ünlü şair Ahmet Telli, gecenin sonunda kitaplarını da imzalayarak, Manavgatlı okurlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ahmet Telli, kendisini Manavgat halkıyla buluşturan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

7K4A4068

7K4A4112