MANAVGAT TİTREYENGÖL’DEKİ DRAGON ŞENLİĞİ RENKLİ BİTT

Untitled-1

MANAVGAT TİTREYENGÖL’DEKİ DRAGON ŞENLİĞİ RENKLİ BİTTİ

Manavgat Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’üncü yılı nedeniyle düzenlenen “ Manavgat Belediyesi 4. Dragon Şenlikleri ” renkli görüntülerle son buldu

Manavgat Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’üncü yılı nedeniyle düzenlenen “Dragon Şenlikleri” jet ski şovları ve takımların yarış yapması ile başladı. Manavgat’ın Sorgun Mahallesi’nde, 1. Derece Doğal Sit Alanı Sorgun Ormanı içerisinde bulunan Titreyengöl’de başlayan 4. Dragon Şenliği’ne, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, oda başkanları, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Manavgat halkı ve bölge civarındaki otellerde konaklayan yüzlerce turist katıldı. Şampiyon Ali Komşusu’nun 10. Yıl Marşı eşliğinde Türk bayraklı flyboord şovu ise izleyenlerden tam not aldı.

7K4A2258

7K4A1240

7K4A1651

YOĞUN KATILIM

Dragon şenliği katılan takımların antrenmanları ile başlayan festivalin ilk gününde 20 takımdan 220 kişi birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Üniversite grubundan Fırtına, Barbaros ve Çılgın Kaplumbağalar finale adını yazdırırken, Lise grubunda Rüzgar ve Fatih Anadolu Lisesi birincilik için kürek çekti. Oteller gurubundan Nashira Otel ve Otium Otel finale kalırken, belediye ekiplerinden ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri final dubasını görmek için mücadele etti.

KIYASIYA YARIŞ

Birinci günün ardından finale kalan takımların mücadelesi, seyirciler tarafından büyük bir beğeniyle takip edildi. Üniversite gruplarında Fırtına, lise gruplarında Rüzgar, otel gruplarında Nashira ve belediye ekiplerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü, birincilik kupası için kıyasıya yarıştı. Finale kalan 4 takım içerisinden Nashira Otel 4. Dragon Şenliği’nin birincisi olarak Cumhuriyet Kupası’nı kazanan ekip oldu. Başarılı dragon yarışçılarına madalya ve kupaları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından verildi.

7K4A1861

7K4A1865

KENT HALKI SPORLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEK

Sporcu kimliğiyle tanınan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. Yılı nedeniyle düzenlenen yarışmada katılımcılara teşekkür etti. Başkan Sözen, “ Manavgat Belediyesi olarak düzenlediğimiz dragon yarışları ile hem bölgemizin tanıtımına katkı yapıyoruz hem de gençleri spora teşvik ediyoruz. Şenliğimize katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Bayramı’mızın 94. yılını büyük bir heyecanla kutlarken Cumhuriyet’i kurarak özgürce yaşayacağımız bir vatan bırakan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları dahil olmak üzere aziz şehitlerimizin aziz hatıraları önünde tekrar saygıyla eğiliyorum” dedi.

7K4A2287

7K4A2240