TÜRKBELENİ’NDEKİ ATATÜRK SİLUETİ AYDINLANDI

IMG-20171031-WA0016 MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN ATATÜRK DUYARLILIĞI TÜRKBELENİ’NDEKİ ATATÜRK SİLUETİ AYDINLANDI

Manavgat Belediyesi, Türkbeleni Tepesi’nde bulunan ve uzun süredir elektrik aksamı bozulduğu için karanlığa mahkum edilen Atatürk silüetini tamir ettirerek yeniden ışıl ışıl hale getirdi.

Kent halkı tarafından büyük beğeni ile izlenen, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Afyon Kocatepe’deki duruşunu simgeleyen ve kentin merkezindeki en yüksek noktada duran ışıklı silüetin karanlığa gömülmesi, vatandaşları çok üzmüştü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatı üzerine Türkbeleni’ne çıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk siluetinin tüm elektrik aksamını yenileyerek aydınlanmasını sağladı.

IMG-20171031-WA0016

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Türkbeleni Tepesinde bayrak direğinin yanında yer alan Atatürk siluetinin karanlıkta kalmasına gönlümüz razı olmadı. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, sorumluluğumuzda olmamasına rağmen, hassasiyet göstererek Atatürk’ümüzü yeniden ışıklı hale getirdik. O siluet, kentimizin simgesidir ve çok önemlidir” dedi.

IMG-20171031-WA0006

7K4A2518-001