SATRANÇ TURNUVASININ CUMHURİYET ÇOCUKLARI

IMG_3191

SATRANÇ TURNUVASININ CUMHURİYET ÇOCUKLARI

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Fedarasyonu Manavgat Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası” Atatürk Kültür Merkezi’nde 300 satranç severin katılımıyla yapıldı.

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği’nin birlikte organize ettiği “ Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası”, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 14 grupta 300 öğrencinin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, 2011 doğumlu 7 yaş çocuklar kategorisinde 1’inci Minerva Candemir olurken, Ayşe Naz Koç 2, İpek Nehir Memiş 3’üncü oldu. 2007 doğumlu 11 yaş genel kategorisinde Eray İnci 1’incilik madalyasını almaya hak kazanırken, Ömer Yaman Yiğit 2, Fatih Süleyman Gündoğan 3’üncü oldu. 2005 doğumlu 13 yaş üstü çocuklarda Uğur Can Hatırlı 1’inci, Berkim Sarıkaya 2, Umut Utku Oktay 3’üncü olarak ödüllerine kavuştu.

IMG_3198

Madalya takdiminin ardından çocuklar ve aileler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ithafen düzenlenen turnuvanın çok anlamlı ve özel olduğunu söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, düzenlenen turnuvanın yarınların teminatı olan çocuklara bayram hediyesi olduğunu söyledi. Başkan Sözen, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün “ Ey yükselen yeni nesil Cumhuriyet’i biz kurduk onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz” sözünden yola çıkarak çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde birlikte olmak istedik. Turnuvaya katılan bütün çocuklarımızı yürekten tebrik ediyor, bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum” dedi.

IMG_3242

IMG_3250