MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN FENER ALAYLI, KONSERLİ CUMHURİYE

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN FENER ALAYLI, KONSERLİ CUMHURİYET KUTLAMASI

Manavgat Belediyesi, Manavgat’ta vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 94. Yılını daha coşkulu ve milli duyguları içlerinde hissedebilecekleri şekilde kutlamaları amacıyla fener alaylı, konserli bir dizi etkinlik düzenledi.

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılımıyla Saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak. Vatandaşlar belediyenin dağıttığı meşale ve Türk Bayrakları ile coşkulu bir fener alayı yürüyüşü düzenleyecek. Cumhuriyet Meydanı-Yapay Şelale ve Atatürk Kültür Merkezi güzergahında vatandaşlar coşkulu bir fener yürüyüşü gerçekleştirecek.

DEN_1987

Fener alayı sonrasında Atatürk Kültür Merkezi’ne gelinecek. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in halka hitabı sonrasında havai fişek gösterisi düzenlenecek. Ardından ünlü pop grubu Gripin sahne alarak en güzel ve popüler şarkılarını Manavgat halkı için seslendirecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Cumhuriyet Bayramı’nda tüm Manavgat halkını fener alayına ve Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Gripin konserine davet etti. Başkan Şükrü Sözen, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıl dönümünü gelin hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayarak, Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerimize sahip çıktığımızı tüm Türkiye’ye gösterelim. 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda hep birlikte el ele gönül gönüle olalım” dedi.