MİNİKLER CUMHURİYETİ BAŞKAN AMCAYLA KUTLADI

Untitled-1 MİNİKLER CUMHURİYETİ BAŞKAN AMCAYLA KUTLADI

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile yaptı.

Manavgat Belediyesi'nin büyük sosyal yatırımlarından birisi olan Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Çocuk Kültür Merkezi’nde öğrenimlerini sürdüren minikler ve çocukların hazırladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 94. Yıl dönümü için şiirler, danslar, eğlenceli gösteri hazırlığı yapan minikler, programa başlamadan önce karşılarında her zaman çok sevdikleri ve keyifli zaman geçirdikleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i görünce çok sevindi.

Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ndeki 90 minik ve aileleri ile Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri ve velileri katıldı.

CUMHURİYET, ATATÜRK VE BAYRAK SEVGİSİ

Minik öğrencilerin birbirinden güzel şiirleri okuması ve hazırladıkları programlar velilerden yoğun alkış aldı. Başkan Şükrü Sözen de çocukların bu heyecanına ortak oldu. Onlarla sohbet edip, şapka ve bayraklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Sözen daha sonra çocuklara bayrak ve şeker dağıtmayı da ihmal etmedi. Başkan amcaları ile gönüllerince eğlenen miniklerin yüzünden gülücükler eksik olmadı. Başkan Şükrü Sözen, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız bizim için çok önemli.

7K4A1917

Bu yüzden böylesine önemli günlerde onlara Cumhuriyet, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Bayrak sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Bizler de etkinliklere katılarak onları sevindiriyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren başta Manavgat Belediyesi kreş ve çocuk kültür merkezi çalışanı öğretmenlerimiz olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm Manavgat halkının Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

7K4A1920

7K4A2097