TOROS KADINLARI’NA İLETİŞİM VE SATIŞ PAZARLAMA SEMİNER

1 (1)

TOROS KADINLARI’NA İLETİŞİM VE SATIŞ PAZARLAMA SEMİNERİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, kadınların kent ve aile ekonomisi katkıda bulunması amacıyla oluşturduğu “ Toros Kadınları Emek Pazarı”ndaki emekçi kadınlar, Atatürk Kültür Merkezi’nde, satış pazarlama ve iletişim hakkında seminerde bilgi sahibi oldu. Akdeniz Üniversitesi’nde satış ve pazarlama dalında eğitim veren Yardımcı Doçent Doktor Mert Batu, emekçi kadınlara, ürettikleri ürünlerin hangi koşullarda tüketiciye daha sağlıklı satılması gerektiğini anlatırken, İletişim Danışmanı Özlem Suer ise, markalaşma ve iletişim hakkında bilgi aktarımı yaptı. Kişisel gelişim seminerleri kendilerini geliştirdiklerini belirten Toros Kadınları, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

1 (3)

1 (6)