MANAVGAT BELEDİYESPOR AKŞEHİRSPOR’U ELİ BOŞ GÖNDERDİ

7K4A9808

MANAVGAT BELEDİYESPOR AKŞEHİRSPOR’U ELİ BOŞ GÖNDERDİ

Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor, Manavgat Atatürk Stadyumu’nun bakımda olması nedeniyle Serik İsmail Oğan Stadyumunda karşılaştığı Akşehirspor’u, her iki yarıda bulduğu goller ile 3-0 mağlup etti.

Hakemin başlama düdüğü ile oyun kontrolünü elinde bulunduran Manavgat Belediyespor, 3’üncü dakikada kaptan Hurşit Doğan’la 1-0 öne geçti. Orta sahada rakibe baskı kurarak üst üste ataklar gerçekleştiren Manavgat Belediyespor’da Hakan Doğan, dakika 18’de, 2’inci golü kaydederek takımın soyunma odasına 2-0 önde gitmesini sağladı.

7K4A9813

İkinci yarının başlama düdüğüyle kontra atağa çıkan Manavgat Belediyespor’da Serge Abaka Alain, 48’inci dakikada skoru belirleyen golü atarak durumu 3-0 yaptı. Akşehirspor’da ise Barış ve Ruhan, dakika 61’de kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu sonucun ardından puanını 23 yapan Manavgat Belediyespor, grupta 5’inci sıraya yükseldi. Ligin ilk yarısının son maçında alınan galibiyetin oldukça önemli olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, futbolculara ve teknik heyete teşekkür etti. Manavgat Belediyespor, ligin ikinci yarısının başlayacağı gün olan 14 Ocak Pazar günü saat 14.00’da, Karaman Belediyespor ile Manavgat Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

7K4A9888

7K4A9914