MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HACIALİ MAHALLESİ’NE PARK

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HACIALİ MAHALLESİ’NE PARK

Manavgat Belediyesi, “ Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Hacıali Mahallesi’ne çocukların gönüllerince oynayabileceği parkı hizmete sundu

Manavgat Belediyesi, “ Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Hacıali Mahallesi’ne çocukların gönüllerince vakit geçirebileceği parkı hizmete sundu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hacıali Mahallesi’nde çocukların gönüllerince eğlenebileceği yeni nefes alanını kısa bir sürede bitirerek minikleri mutlu etti.

7K4A9112

Mahallelerinde yeni bir park heyecanı yaşayan çocuklar ve aileler hizmet ve yatırımlarından dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. 106 mahalle genelinde hizmet anlayışlarının, vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapıldığını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise park taleplerinde çocuklardan gelen istekleri geri çevirmemeye gayret ettiklerini dile getirdi. Başkan Sözen, “ Vatandaşlarımızdan ve çocuklarımızdan gelen istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda 106 mahalle geneline ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm bizim için herşeyden önemlidir. “ Her Mahalleye Bir Park” projemiz tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

7K4A9113

7K4A9114