TOROS KADINLARI’NA AİLEDE VE TOPLUMDA İLETİŞİM SEMİNER

TOROS

TOROS KADINLARI’NA AİLEDE VE TOPLUMDA İLETİŞİM SEMİNERİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, kadınların kent ve aile ekonomisine katlıda bulunması amacıyla oluşturduğu Toros Kadınları Emek Pazarı’ndaki emekçi kadınlar, Atatürk Kültür Merkezi’nde Ailede ve Toplumda İletişim seminerine katıldı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kadınların kent ve aile ekonomisine katkıda bulunması amacıyla oluşturduğu Toros Kadınları Emek Pazarı’ndaki emekçi kadınlar, Başkent Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Bülent İlik’in, Ailede ve Toplumda İletişim adlı seminerine katıldı. Seminere Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları ve Muratpaşa Belediyesi’nin emekçi kadın hareketi oluşumunda yer alan Alyazma Kadınları katıldı. Oldukça keyifli ve verimli geçen seminerde

7K4A2610

7K4A2623

Dr Bülent İlik, kadınların eğitimde, kültürde, sanatta ilerlediği zaman toplumun gelişeceğini ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Toros Kadınları Emek Pazarı oluşumunu hayata geçirmesinin oldukça önemli olduğunu vurguladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise toplum içerisinde kadınların daha fazla yer alması gerektiğini söyleyerek yaşamın ve dünyanın kadınlarla birlikte daha güzel olduğunu belirtti. Başkan Sözen, “Gençlik merkezlerimizde ve kültür merkezlerimizde kadınlarımızın gelişimi için birçok çalışmamızı hayata geçirdik. Kadınlarımızın azmi ve yaratıcı gücü topluma başarıyı getiren en önemli unsurdur. Kentimizin işleyişi içerisinde kadınlarımızı görmek bize güç ve gurur veriyor. Bu sinerji ortamından aldığımız güç ile kadınlarımızın sosyal zeminde daha fazla bir araya gelmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

7K4A2654