Başkan Sözen' e Kadın Kolları Ziyareti.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen' i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. . Kadınları büyük bir nezaketle ağırlayan Sözen, elleriyle çikolata ikramında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Kadın Kolları üyeleri, Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni oturan Şükrü Sözen' i makamında ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Emine Şahin ve partili hanımlara Başkan Sözen' in eşi Hatice Sözen de eşlik etti. Kadınlara kendi elleriyle çikolata ikram eden Başkan Sözen, "Hanımlar başımızın tacı. Onlara hizmet bizim görevimiz" diyerek espri de yaptı. Partili hanımlar, Başkan Sözen'e Resim Öğretmeni Berrin Küçük' ün yaptığı Manavgat Irmağı manzaralı bir tablo da hediye etti. Tablonun güzelliği karşısında oldukça duygulanan Sözen, makam odasında acilen bir yer bularak tabloyu duvara astı.

"Kadınlara danışacağım."
Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasında kadınların büyük emeği ve katkısının bulunduğunu dile getiren Başkan Sözen, "Kadınını önemsemeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdur. Bizim idare anlayışımızda kadınlar her zaman ön planda olacaktır. Ben her zaman yeni Manavgat' ı kadınlarla birlikte yaratacağız diye söyledim ve söylemeye devam ediyorum. Önümüzdeki günlerde projelerimizi hayata geçireceğimiz zaman yine Manavgatlı kadınlarımızla birlikte çalışacağız. Elele üreteceğiz. Ben her zaman yapacaklarımı kentte yaşayan kadınlarımıza danışacağım. Onların fikirlerini alacağım" diye konuştu.