"Kapımız Herkese Açık."

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen' in belediyenin ve makam odasının kapılarını tüm vatandaşlara açması büyük takdir topluyor. Ayırım yapmadan herkesi ağırlayıp sorunları dinleyen Başkan Sözen, kimi zaman makam odasında nikah bile kıyıyor.

Makamda nikah
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in belediyenin ve makam odasının kapılarını tüm vatandaşlara açması büyük takdir topluyor. Ayırım yapmadan herkesi ağırlayıp sorunları dinleyen Başkan Sözen, kimi zaman makam odasında nikah bile kıyıyor.

Manavgat’ın genç ve dinamik Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in makam odasının kapısını 24 saat tüm vatandaşlara açması herkesin takdirini topluyor. Gün içinde tam vatandaşları makamında ağırlayarak tebrikleri kabul eden Başkan Sözen aynı zamanda sorunları dinleyerek çözümler de üretmeye çalışıyor. Başkan Sözen, kimi zaman da evliliğe ilk adımlarını atan çiftlerin nikahlarını kıyıyor. Gençle genç, yaşlı ile yaşlı, çocuk ile çocuk olmayı çok iyi becerebilen Başkan Sözen’in yardımsever ve kucaklayıcı bu tavırları, “İşte Gerçek Halkçı Başkan” söylemlerini artırıyor.

Kapımız herkese açık
Makam odasının kapılarını ardına kadar açan Başkan Şükrü Sözen, evlilik akitlerini gerçekleştirmek için belediyeye gelen genç çiftleri kırmayarak nikah da kıyıyor. Başkan Şükrü Sözen, Özlem Dursun Aksoy ve Hüseyin Mutlu çiftinin nikahını ise makam odasındaki toplantı masasında kıydı. Nikahta şahitliği ise o sırada ziyarete gelen Akdeniz Turistik Otelciler Birliği Başkanı Sururi Çorabatır yaptı. Nikahı kıyıp genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Sözen, evlilik cüzdanını ise Özlem Hanım’a teslim etti. Nikah şahidi Sururi Çorabatır ise, genç çifte hediye olarak İber Otel Palm Garden’da hafta sonu tatili hediye etti. Başkan Şükrü Sözen, “Belediyemizin kapısı herkese açıktır. Burası herkesin makamı” dedi.