Manavgat' a Palmiye makyajı.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizmin gözbebeği ilçesi Manavgat' ı sezona hazırlayıp güzelleştirmek için kolları sıvadı. Tropik iklimlerin egzotik ve etkileyici palmiye ağaçları Güllük Caddesi' ne dikildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçeyi turizm sezonuna hazırlamak için kolları sıvadı. Kentte turizme yakışmayacak manzaraları yok etmeye çalışan Başkan Sözen, bazı caddeleri yeşillendirerek makyaj yapıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında tropik iklimlerin egzotik ve etkileyici palmiye ağaçları Güllük Caddesi’ne dikiliyor. Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar kapsamında cadde üzerindeki orta refüje palmiye ağaçları dikilip, sulama tesisatı da yenilendi. Ağaçlar için ekstra para ödenmedi. Belediyenin elindeki palmiye ağaçları değerlendirildi. Aynı çalışmanın daha önce de Fevzi Paşa Caddesi’nde yapıldığı belirtildi. Bahçelievler ve Salkımevler Mahalleleri’nde de yeşillendirme çalışmalarına başlandı. Başkan Şükrü Sözen, “Amacımız sezon yoğunluğu başlamadan Manavgat’ı daha da güzelleştirerek turizme hazırlamak” dedi.