Başkan Sözen' den beldelere eşit hizmet sözü.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belde belediye başkanlarına "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Başkan Sözen, "Manavgat beldeleriyle bir bütündür. Çalışmalarımızı el ele ortak akılla sürdüreceğiz. Tüm beldelere eşit şartlarda hizmet götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 29 Mart yerel seçimlerinde başarılı olarak koltuklarına oturan belde belediye başkanlarına "Hayırlı olsun" ziyaretlerinde bulundu. Başkan Sözen gün içerisinde sırasıyla Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Oymapınar Belediye Başkanı Tevfik Güven ve Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer' i ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Başkan Şükrü Sözen' i nezaketle ağırlayan belde belediye başkanları, bölgelerindeki sorunları da aktarma imkanı buldu.

Başkanımızın Gündoğdu Belediyesi Ziyareti

El ele ortak akılla
Sohbetler sırasında beldelerdeki sorunları dinleyip notlar alan Başkan Sözen, Manavgat Belediyesi'nin kucaklayıcı anne tavrıyla tüm beldelere eşit hizmet götüreceğini söyledi. Manavgat' ı bir bütün olarak düşündüklerini ifade eden Şükrü Sözen, "Ziyaretlerimde belde belediye başkanlarımıza bakış açımızı anlatmak istedim. Manavgat beldeleri ile bir bütündür. Sağlıklı çalışmalar yürütebilmemiz için el ele ortak akılla çalışmak mecburiyetimiz vardır. Manavgat Belediyesi' nin siyaset gözetmeksizin tüm beldelere eşit şartlarda ve en iyi hizmeti götüreceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra da başkanlarımızla bölgenin hassasiyetleri doğrultusunda sık sık bir araya geleceğiz. Manavgat' ı birlikte güzelleştireceğiz" diye konuştu.

Başkanımızın Oymapınar Belediyesi Ziyareti

Başkanımızın Ilıca Belediyesi Ziyareti