Şükrü Sözen' den vatandaşlara Teşekkür Mesajı.

Sevgili Manavgatlılar,

Belediye Başkanınız olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim çalışmalarım süresince bizlerin yanında yer alan ya da almayan her kim olursa olsun hepinizden güleryüz, ilgi ve alaka gördüm. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla kapılarımız siz hemşerilerimize sonuna kadar açıktır ve daima açık kalacaktır.

Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Bu süre içerisinde çok çalışarak bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Aldığım oyların üzerime yüklediği sorumluluğun farkındayım.

Hazırladığımız projeleri, seçim öncesi elimden geldiği kadar sizlere anlatmak için gayret gösterdim. Şimdi hayata geçirme zamanı. Manavgat’ta yaşanacak değişim ve gelişmeler çok kısa bir süre sonra gözle görülecektir.

Amacımız her zaman Manavgat’ı yüceltmek ve daha ileriye götürmek olacaktır.
Sizlere hiçbir şeyi vaat etmedik, söz verdik ve sözümüzde duracağız.

Seçimlerde verdiğiniz destek ve güvenin devam etmesi, tüm sorunların çözümünde, üstesinden gelebilmede, hizmetlerimizin artırılması ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilmesinde büyük rol oynayacaktır.

Hep beraber elele vererek Manavgat’ımızı hak ettiği yere getireceğiz.

‘Seçim’ demek ‘Demokrasi’ demektir. Halkın iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygı duymak, halkımıza saygı duymak demektir. En güzel olan son derece seviyeli ve demokratik bir seçim sürecinden geçmiş olmamızdır. Şuna inanın ki eğer kaybeden biz olsaydık bunu da sevgi ve saygıyla karşılardık. Bizler halkımızın kararına her zaman inanıyoruz ve güveniyoruz.

Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, bizlere oy veren ya da vermeyen tüm Manavgat halkını kucaklıyorum.

Ayrıca seçim süresi ve sonrasında son derece seviyeli davranan tüm aday arkadaşlarıma ve diğer partilerin mensuplarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Manavgat’ın yararına olabilecek her türlü görüş ve önerilerini dikkate almaktan mutluluk duyacağımı da belirtmek istiyorum.

Bana bu kutsal görevi layık gören tüm hemşerilerime, bıkmadan yorulmadan bizleri takip eden değerli basın mensubu arkadaşlarıma ve seçimlerin ardından ziyaretleriyle bizleri onurlandıran tüm kamu kurum ve kuruluşlarına tekrar tekrar teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı