Meclis Salonu' nda Nikah.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşlardan gelen her türlü istek ve talebi karşılamak için bütün imkanlarını seferber ediyor. Belediyeye nikah kıydırmak için gelen çiftler de Başkan Şükrü Sözen'e uğramadan gitmiyor.

Çiftlerin en çok gerçekleşmesini istediği talepleri ise nikahlarını Başkan Sözen'e kıydırmak oluyor. Vatandaşları kırmak istemeyen Başkan Sözen ise, bu istekleri geri çevirmiyor.

Kimi zaman makam odasında, kimi zaman ise Belediye Meclis Toplantı Salonu'nu nikah işlemi için açan Başkan Sözen, en mutlu günlerinde de Manavgat halkını yalnız bırakmamış oluyor. Sözen, son olarak Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Damla Süral ve Mehmet Dursun çiftinin nikahını kıydı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Sözen, evlilik cüzdanını ise Damla Hanım'a teslim etti. Başkan Sözen, "Belediyemizin her birimi vatandaşlarımızın her türlü talebine açık olacaktır. Manavgat Belediyesi hepimizin. Amacımız mutlu insanların yaşadığı bir Manavgat'ın temellerini oluşturmak. Çiftlere hayatları boyunca mutluluklar diliyorum" dedi.