Belediyemizden Vergi Uyarısı.

Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi´nin 1. taksit ödemesinin son günü olan 31 Mayıs´ın hafta sonuna rastlaması nedeniyle 1 Haziran mesai saati bitimine kadar ödeme yapılabileceği bildirildi. Belediye Başkanımız Sözen, vatandaşları cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında yatırmaları konusunda uyardı.

Kanun gereği gayrimenkulü olanlar, emlak vergisinin 1. taksitini son gün olan 31 Mayıs´ın hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle 1 Haziran Pazartesi akşamına kadar yatırabilecek. Emlak Vergisi´nin yanı sıra 2009 yılı Çevre Temizlik Vergisi´nin (iş yeri ve diğer şekilde kullanılan binalar ile su ihtiyacını belediyece tesis edilmiş su şebekesi haricinden karşılayan konutlar için) 1. taksit ödemesi de 1 Haziran akşamına kadar yapılacak. Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödemesi ise 1 Kasım´da başlayacak. Kanunda son ödeme günü olan 30 Kasım´ın kurban bayramına rastlaması nedeniyle ikinci taksit 1 Aralık Salı günü akşamına kadar ödenebilecek. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında yatırmaları konusunda uyardı. Vergiler, 1 Haziran günü saat 16.30'a kadar yatırılabilecek.